Aquajet adderar distributörer

Publicerad 19/12, 2022 kl. 13:49

Aquajet Systems har etablerat samarbete med tre nya distributörer. Distributörerna är Brokk BeNeLux BV i Belgien, SIHM Højtryk A/S i Danmark och Pump Supply i Norge.

Som Aquajet-distributör erbjuder var och en full försäljning och support för Aqua Cutter-robotar och tillbehör, inklusive allt från försäljning, utbildning och driftsättning till service och reparationer.

”Precis som Aquajet strävar efter excellens inom produktdesign och service, är våra distributörer engagerade i att tillhandahålla de bästa Hydrodemolition-lösningarna för att möta kundernas behov”, säger Roger Simonsson, Aquajets VD. ”Eftersom åldrande infrastruktur och brist på arbetskraft fortsätter att vara en utmaning, kommer expansionen av vårt distributörsnätverk att hjälpa oss att nå fler företag så att de kan ta itu med de tuffaste Hydrodemolition-jobben med några av de mest mångsidiga och avancerade produkterna på marknaden.”

De nya distributörerna i Belgien, Danmark och Norge kommer att erbjuda ett bredare säljnätverk med expertis om de specifika vattenbilningsutmaningarna i den regionen. Med en växande drivkraft för automatisering för att möta utmaningarna med en krympande arbetsstyrka, är behovet av lokal support och expertis något som Aquajet ser som avgörande för långsiktig tillväxt och framgång.

www.aquajet.se

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×