Annie Karppinen blir ny VD för Dynaset

Publicerad 28/3 kl. 10:52

Finska tillverkaren Dynaset meddelar i en kommuniké att Annie Karppinen nu tar över VD-posten efter sin far och grundaren av företaget Reijo Karppinen. ”Reijo har gjort ett värdefullt arbete i nästan fyra decennier för att föra Dynaset till sin nuvarande punkt och förtjänar nu en endurotur mot pensionen”, säger dottern Annie.

Men Reijo slutar inte helt i bolaget. Han kommer fortsatt finnas kvar i bolaget till stor del både i produktionen och på andra fabriks- och industrievenemang och mässor. Han kommer även att fortsätta som styrelseordförande för Dynaset Oy.

För Annie är Dynaset som företag eller dess operativa ledarskap inget nytt. De senaste åren har hon arbetat som företagets vice VD. Hon har hittills arbetat totalt femton år i företaget och är väl förberedd för att nu ta över som VD. ”Jag ansluter mig starkt till våra värderingar; ett kundorienterat förhållningssätt, mod, lagarbete och Dynaset-teknik som kommer att styra vår resa mot en bättre värld av maskiner. Jag siktar på att ta lärdomarna från den resa som redan påbörjats, kombinera den med nya mål, och tillsammans med vårt team fortsätta att utveckla vår verksamhet och erbjudanden för att hjälpa kunden bättre i vilken bransch han eller hon än arbetar i”, säger Annie. Hon tillägger att hon gärna vill höra användarnas tankar om vad som är bäst med Dynaset idag och hur de kan bli en ännu bättre partner för kunderna.

Annie ser en mycket ljust på framtid för Dynaset. ”Vi har haft många år av kontinuerlig utveckling av vår verksamhet och produkterbjudande som möjliggör smidiga men högkvalitativa funktioner i de föränderliga situationer som framtidens marknad säkerligen kommer att erbjuda. Vår starka önskan att bygga genuina, långvariga partnerskap och erbjuda de bästa lösningarna på marknaden till konkurrenskraftiga priser säkerställer våra kunder en plats i spetsen nu och i framtiden”, avslutar Annie Karppinen.

I Sverige säljs Dynaset produkter av Amas Svenska AB.

www.dynaset.com

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×