ALLU Transformer och Processor

Publicerad 19/12, 2018 kl. 13:37

ALLU Processor och Transformer visades på Bauma China 2018, den största mässan i Asien. Målet var att visa hur deras utrustning kan hjälpa företag att maximera sin verksamhet oavsett tillämpning.

I november hölls Bauma China som är Asiens viktigaste internationella mässa, inriktad på kraven inom den asiatiska byggindustrin. ALLU visade stora delar av sin Processor- och Transformerteknik för de asiatiska marknaderna.

ALLU Transformer-serien är en processkopa som sorterar, pulveriserar, luftar, blandar, separerar, krossar, matar och fyller material. Den är anpassad för grävmaskiner, lastare och traktorer. ALLU Transformer-serien består av den kompakta DL- & D-serien och M- och G-serien. De sistnämnda är konstruerade för att användas på grävmaskiner upp till 300 ton.

ALLU Processor är en hydraulisk mixer som kan mixa lera, silt, torv, slam, sediment, muddermassor samt förorenade massor. Processor 300 HD har ett arbetsdjup på ner till 3 m och en vikt på 2100 kg exklusive monteringsplatta, medan den större 500 HD har ett arbetsdjup på 5 m och en vikt på 2450 kg exklusive monteringsplatta. Båda drivs av grävmaskinens hydrauliska system och blandar överallt där grävmaskinen når.

Båda modellerna är utrustade med automatiska ventiler för vridmomentjustering, varvtalsräknare för trummorna, temperatursensorer samt sensorer för oljeläckage placerade inuti ramkonstruktionen. På blandningstrummorna finns utbytbara skovlar för underhåll. En förlängningsdel på 2 m eller 3 m är också tillgänglig som tillval för båda modellerna för extra arbetsdjup.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×