Åkerströms Björbo stärker organisationen med Andreas Aronsson som ny försäljningschef

Publicerad 5/10, 2020 kl. 16:54

Andreas Aronsson har från den 18 augusti tillsatts som ny försäljningschef på Åkerströms Björbo AB.

Andreas är en 44-årig dalmas som bor i Borlänge med sin hustru Liselotte och tre barn.

Andreas senaste chefsuppdrag var som marknads- och försäljningschef på ArcelorMittal BE Group SSC AB.

“Andreas är mycket driven, har bred kompetens och erfarenhet av försäljning inom tillverkande tung industri. Som försäljningschef kommer han att bidra till att stärka och utveckla säljorganisationen och vår affär. Vi är mycket glada och övertygade om att han kommer att vara en stor tillgång både för företaget och våra kunder framöver”, säger Anna Stiwne, VD Åkerströms.

Andreas ägnar stor del av sin fritid åt barnens aktiviteter, hus och hem, men även åt jakt och sport med hjärta sedan länge i Leksands IF och IK Brage. 

“Det är en ära att få tillträda denna tjänst och jag tar mig an uppdraget med stort engagemang och målmedvetet fokus kombinerat med stor ödmjukhet för historien och varumärket. Åkerströms är inne i en förändringsprocess där både produkterna och tjänsterna har en central och affärskritisk roll i våra kunders produktion och anställdas säkerhet. Tillsammans med mina medarbetare så skall vår affär fortsätta att utvecklas och stärkas, både nationellt och internationellt. Våra gemensamma ansträngningar kommer vara en bidragande orsak till företagets fortsatta tillväxt och expansion”, säger Andreas.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×