Worklite, ny arbetsbelysning för proffs i Sverige

Publicerad 22/9, 2016 kl. 16:38

JR Trading, även kända som återförsäljare av liften Avant Leguan i Sverige, lanserar nu arbetsbelysningen Worklite på den svenska marknaden. Själva introduktionen kommer att ske på mässan DEMCON där man kommer att ha en kampanj på lampan i sin monter. “En fantastisk arbetslampa för proffs som vi är glada att kunna lansera på den svenska marknaden”, säger Johan Roth, vd för JR Trading.

Worklite tillverkas i Finland och sortimentet är avsett för professionellt bruk. Lampan Worklite är uppgraderad från en tidigare modell och är baserad på en LED- lösning. Worklite designade en lampa som  är mycket effektiv, hållbar och lätt att använda. Produkten är designad i Finland och tillverkas självklart även i Finland.

 

Upp till 10 år utan att byta ljuskälla

Föreställ dig ett byggprojekt som tar flera år, där du inte alls behöver byta ljuskälla. Hur mycket arbete kan man spara då ingen tid går åt till att byta lamporna?

 

Stöt- och vibrationstålig

Det är viktigt att de små apparaterna på byggarbetsplatsen är hållbara. Omständigheterna är utmanande och lamporna ska hålla även för tuff hantering. Worklite skapade en lampa som  inte går sönder bara  på grund av ett litet fall. Den håller väl för stötar och vibrationer. Ingen arbetstid går därmed åt för att byta trasiga lampor eller ljuskällor.

Ljuseffekt av högsta klass och enligt Worklite är lampan upp till 160 procent effektivare än liknande lampor. COB LED-elementet som använts i lampan ger upp  till 166 lm/W. Ofta använder man lampor med lysrör som bara ger 50 lm/W.

 

SparaR energi och pengar

Worklite ger besparingar enligt tillverkaren. Man förklarar det med att exemplifiera med ett 18 månaders byggnadsprojekt. På projektet använder 250 lampor. I dylika fall sänker Worklite energikostnaderna från dryga 70 000 till cirka 32 000 kr, jämfört med traditionella belysningslösningar. På Worklites hemsida visar man en kalkyl.

 

Monteras utan elektriker

Worklite-lampan finns även med en säker 48 volts klenspänning. Tack vare klenspänningen kan byggnadsarbetaren utföra all montering och gruppbyten, utan att ha en elektrikers behörighet.

Arbetsplatslampor och säkerhetslampor för alla typer av spänning Worklite-lamporna finns att få för 48 V och 110-230 V spänning. 48 V-versionen fungerar inte utan transformator.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×