Work System förvärvar uthyrningsföretaget Kendrill

Publicerad 19/12, 2018 kl. 13:18

Work System förvärvar uthyrningsbolaget Kendrill, grundat av Karl-Erik Nylander. Huvudområden är uthyrning av utrustning till kunder inom rivning- och håltagning.

”Vi vill bygga vidare på det fina företag Karl-Erik skapat. Familjen Nylander finns kvar där sonen Mikael kommer att ansvara för vår depå i Sätra, Stockholm och Karl-Erik fortsätter som rådgivare till oss”, berättar David Nord, vd Work System.

”Jag är stolt över det bolag Kendrill utvecklats till idag. Jag såg en möjlighet efter att själv arbetat med håltagning under många år. Maskinerna gick sönder och behövde tas om hand ordentligt. Vid uthyrning nyttjas maskinerna mer effektivt. Det tycker jag att vi har lyckats riktigt bra med”, säger Karl-Erik Nylander, tidigare ägare Kendrill och numera rådgivare för Work System.

Björn Edmundsson blir ny vd för Kendrill. Han har en bakgrund som försäljningschef på Hilti. “Med musklerna och nätverket av en stark finansiär och vår nischade portfölj har vi möjlighet att investera snabbt för att vara en mer komplett partner till våra kunder”, säger Björn Edmundsson.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×