VOID satsar i Stockholm

Publicerad 12/12, 2017 kl. 12:24

VOID i Borlänge har ett starkt fäste i Dalarna med omnejd men jobbar på projekt i andra delar av landet också. Stockholm har blivit en växande marknad för bolaget och man har nu beslutat att göra en seriös satsning på eget kontor och verkstad i Stockholm.

“Att arbeta på distans från Borlänge funkar inte i längden och innebär en hel del onödiga kostnader. Dessutom har jobben ökat i Stockholmsområdet och vi vet att vi har kompetens och kunnande samt den utrustning som krävs för att vara med och konkurrera i Stockholm”, säger Johan Brandt som är platsansvarig för VOIDs nyöppnade filial i Stockholm.

Johan berättar att från och med måndagen den 4 december öppnade VOID Stockholm på Galoppgatan 88 i Upplands Väsby norr om Stockholm. Här har man numera kontor och komplett verkstad. Johan Brandt har anställts som platsansvarig samt att man anställt ytterligare fem håltagare. Man har också investerat i fem nya servicebilar, stripade med VOID, komplett utrustade med håltagningsutrustning avsett för betongborrning. På depån i Upplands Väsby finns tillgång till övrig utrustning som väggsågar, golvsågar med mera. 

“Det känns helt rätt att starta upp i Stockholm. Vi har haft en del jobb i området under längre tid men det är krångligt att administrera från Borlänge. Stockholm har stor potential för oss och vi vill växa där. Därför satsar vi nu på egen depå”, berättar VOIDs VD Anders Andersson i en kommentar.

Men kontoret i Upplands Väsby kommer inte bara serva Stockholmsområdet. Man har för avsikt att täcka in hela Mälardalen och Uppsala. Man startar dock i blygsam skala med sex man men avser att öka styrkan om behov finns. 

Johan Brandt berättar att i nuläget finns möjlighet att vid större jobb ta in folk från Borlänge-kontoret. Han bedömer att det finns mycket god potential för VOID i Stockholm och mycket att räkna på. Johan har själv lång erfarenhet från håltagning och rivning och har arbetat i branschen i hela 32 år. Nu senast kommer han från Corvara/Borrkompaniet och dessförinnan arbetade han för PP Såg & Borr i Falun i tio år. De fem håltagarna som anställts har handplockats.

Johan understryker att man vill bygga upp depån i Stockholm i lugn och ro och inte stressa. “Vi ska jobba långsiktigt och hållbart även i Stockholm och erbjuda högkvalitativa tjänster och produkter på samma sätt som på VOID i Borlänge”, säger Johan.

I Stockholm kommer man övervägande att sats på byggindustrin då det finns ganska lite industrijobb i området och byggjobben är de som starkt dominerar. VOIDs kontor i Stockholm nås bäst på mobilnumret 072-742 93 50.

www.voidab.se

 

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×