Trevi Benne firar 25 år

Publicerad 12/10, 2017 kl. 17:00

För fem år sedan rapporterade Professionell Demolering om Trevi Bennes 20-årsjubileum. I sommar firade företaget 25 år med en ännu större händelse som samlade över 1500 personer vid bolagets fabrik i Noventa Vicentina, Italien.

Den 15 juli höll Trevi Benne ett spektakulärt 25-årsjubileum med över 1500 inbjudna gäster. Gästerna omfattade medarbetare, kunder, återförsäljare, leverantörer och branschpartners med sina familjer. Flest var de italienska gästerna men hundratals kom från europeiska marknader som Sverige men även mera långväga från Asien, Australien, Afrika, Syd och Nordamerika.

Invigningen

När festen arrangerades var det nästan på dagen 25 år sedan syskonen Lucia och Luca Vaccaro grundade Trevi Benne den 7 juli 1992. Sedan dess har över 5000 grävskopor tillverkats tillsammans med många hydrauliska rivnings- och återvinningsverktyg. Trevi Benne är ett av världens starkaste rivningsmärken och dess produkter är kända på alla kontinenter.

Det fanns något för alla på festen, inklusive olika typer av mat, som italiensk deli, paella och en brasiliansk grill och rikliga mängder lokalt soavevin.

En stor lekplats var tillgänglig för barnen och musikunderhållning av ett rockband senare på kvällen.

Festligheterna startade med en inledningsceremoni som leddes av Trevi Benne och representanter från de lokala myndigheterna i Noventa Vicentina.

Trevi Benne VD Michele Botton öppnade med en välkomnande följt av Noventa Vicentinas biträdande borgmästare Mattia Veronese. Talade gjorde också Lorenzin, ordförande för Apindustria Confimi Vicenza, föreningen för små och medelstora företag i provinsen Vicenza. 

 

Invigning och utmärkelser

Efter talen började firandet med en ceremoni för invigningen av den nya 900m2 stora  produktionsdelen av fabriken med tre lyftkranar och tio nya arbetsstationer. Kvällen fortsatte med Well Done i Italy Award. Den italienska företagsorganisationen Well Done i Italien beslutade i maj att ge 2017 års pris till Luca Vaccaro och Trevi Benne för ett utmärkt arbete för att stödja regionen.

Luca Vaccaro hedrades med utmärkelsen ambassadör för Well Done in Italy 2018. Detta var för att tro på sin egen instinkt, att driva fram en affärsidé av framtiden och dra ut styrkan i en grupp från enskilda yrkesverksamma som arbetar tillsammans. Denna del av förfarandet avslutades med ett tal från Luca Vaccaro som tackade alla för deras deltagande.

Firandet fortsatte med en buffé och underhållning från bandet O.I & B och sångare och låtskrivare Zucchero. Dagen avslutades med en stor tårta och spektakulär fyrverkeri.

Chef för att organisera denna spektakulära 25 års jubileumsfest var Christian Tadiotto, marknadschef på Trevi Benne. Tilläggas bör att återförsäljare för Trevi Bennes produkter i Sverige är företaget Andersen Contractor AB i Örsundsbro som sålt Trevi Bennes verktyg för rivning och återvinning i mera än 15 år på svenska marknaden.

www.trevibenne.com

 

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×