Från vänster Stefan Alhall och Johan Levin.

Stark Drome-duo satsar i Stockholm

Publicerad 3/5, 2018 kl. 09:29

Att tillverkaren Drome även satsar på Stockholm och Mälardalen berättade vi i ett tidigare nummer av PD. Men nyligen fick vi även möjlighet att besöka de nya lokalerna på Saldovägen 2 i Järfälla.

I de ljusa och fräscha lokalerna huserar Stefan Alhall och Johan Levin. Stefan jobbar med framförallt försäljning och Johan ansvarar för service och reparationer av maskiner samt omsättning av borr.

Två starka kort

Stefan har under ett tiotal år arbetat som håltagare vid företaget Granitgrabbar där han också varit arbetsledare. “Det känns jättebra att nu jobba med försäljning och röra sig ute på fältet. Själva branschen är ju inget nytt för mig och eftersom jag jobbat som håltagare under många år kan jag vara ett bra stöd för våra kunder i deras arbete”, säger Stefan. Johan har lång erfarenhet från att ha jobbat med leverantörssidan och är välkänd sedan tidigare från att ha arbetat med service, reparationer samt omsättning av borr. Stefan framhåller att placeringen av kontoret är mycket bra och det är framförallt enkelt att resa både norr och väster ut. De centrala delarna av stan är lätt att ta sig till och även söder ut. “Jag tycker att det är jättekul och brinner för att snurra runt hos håltagarna oavsett var de är placerade. Vi ligger bra till för de som jobbar i stan och norr ut till Uppsala och väster ut med hela Mälardalen. Och när håltagarna på södra sidan upptäcker att vi är så konkurrenskraftiga med bra produkter kommer de också. Dessutom erbjuder vi naturligtvis servicen att både hämta och lämna så det borde inte vara ett motstånd att vi ligger på norra sidan”, säger Stefan.

Siktar på marknadsledning

Planerna inför framtiden är att snabbt få full snurr på verksamheten och om möjligt utöka med mera folk och kanske till och med på sikt att öppna en filial på södra sidan. “Mottagandet av våra produkter hos de som testat och köpt dem har varit mycket positivt. Vi ser därmed med stor tillförsikt på framtiden”, säger Stefan. Verktygssortimentet vid kontoret i Järfälla är det samma som på huvudkontoret i Dalstorp och omfattas av borr i diametrar från 12 till 900 mm samt klingor från 125 mm till 1600 mm. Dessutom har man en rad olika varianter av diamantvajer, slipklossar, slipkoppar, spårsågsklingor med mera. Att det här jobbet och branschen är oerhört kul att arbeta i instämmer också Johan i. “Jag har jobbat några år med det jag gör och trivs jättebra. Vi siktar på att ge den bästa service och snabb reparation av maskiner och utrustningar. Sedan är vi duktiga på ska vi omsättning av borr och hoppas därmed att håltagarna kommer att vallfärda till oss. Vi har utomordentligt bra segmentskvaliteter och det kostar bara 80 kr per segment att sätta om hos oss”, avslutar Johan.

www.drome.se

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×