Sponsrar sommarens största scoutläger

Publicerad 9/6, 2017 kl. 15:36

Scouterna är en av landets största barn- och ungdomsorganisationer som den 5-12 augusti arrangerar ett jättestort scoutläger, en jamboree, på Rinkabyfältet utanför Kristianstad.

11000 barn, unga och ledare möts för att tillsammans skapa och uppleva äventyr, ha kul och lära känna nya kompisar. Söderberg & Haak går in som huvudsponsor till Jamboree17, som blir det största scoutlägret i Sverige på många år.

På Scouternas Jamboree17, som arrangeras på försvarets övningsfält i Rinkaby i nordöstra Skåne, precis intill Söderberg & Haak Rinkabys anläggning, byggs en plats där unga tar ett gemensamt kliv in i framtiden. Jamboreen samlar deltagare från 29 länder och under veckan bjuds tusentals barn in som inte testat scouting tidigare.

“Söderberg & Haak går in som huvudpartner till Scouternas Jamboree17, inte minst eftersom det ligger helt i linje med företagets engagemang och tankesätt att varje individ är viktig, samtidigt som man genom att medverka är ett stöd för utveckling av ungdomar i Sverige och världen. Öppenhet, medskapande och självkänsla genomsyrar Söderberg & Haaks organisation. Företaget har varit verksamma inom svensk maskinhandel i över 100 år och affärsidé är att tillföra våra kunder produkter med hög teknik.”

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×