Söker svensk återförsäljare på MaskinExpo

Publicerad 9/6, 2017 kl. 15:29

Den japanska dumpertillverkaren Morooka kom till MaskinExpo i maj. Syftet var att visa upp företagets bandgående dumprar - och att hitta en svensk återförsäljare.

“Vi har valt att Sverige-lansera Morookas bandgående dumprar på Maskin Expo”, säger Marius Carstea, försäljningschef på Morooka Europe.

På mässan premiärvisades två av de mest populära modellerna i Europa. Den bandgående dumpern MST-2200VDR, med en maxlast på 11 ton, är en modell som tar användaren fram överallt och gör arbetet mer effektivt. Morooka visade också en kompakt modell, MST-300VDR med en maxlast på 2,5 ton som är perfekt för trånga arbetsytor.

Det japanska företaget Morooka satsar på den europeiska marknaden och öppnade i slutet av april ett helägt dotterbolag i Tyskland för att stötta försäljning och eftermarknad i Europa. Inför öppnandet av det nya dotterbolaget skickade företagets VD, Mr Morooka, en hälsning: “Vi kommer att göra vårt yttersta för att uppfylla våra värdefulla kunders förväntningar i Europa dit vi exporterar maskiner sedan mer än 20 år tillbaka.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×