Sennebogen materialhanterare

Publicerad 3/5, 2018 kl. 09:42

870E lanserades på Bauma 2016, och har med sina minimala driftskostnader och innovativa, anpassade lösningar, övertygat kunder över hela världen om sin duglighet som hamnmaskin.

870E används nu i hamnar i bland annat Tyskland, USA, Turkiet och Island. 

Under 2018 lanseras en ny sticka med upp till 20% bättre lyftkapacitet. Med sin räckvidd på upp till 25 meter ersätter den nya E-serien sina föregångare med en betydligt högre prestanda. Det nya Green Hybrid Energy Recovery-systemet  reducerar  dieselförbrukningen  med upp till 30%. Vid 2-skiftsdrift i en hamn kan det innebära att man sparar 25 000 liter diesel per år.

Green Hybrid Energy Recovery system

En energiåtervinningscylinder lagrar den energi som produceras när bommen sänks, i gascylindrar placerade på maskinens  baksida.  Denna  ackumulerade energi änvänds sedan vid nästa lyft. Principen liknar en fjäder som komprimeras och släpper sedan sin energi när den får expandera.

SENNEBOGEN 870 levereras med en kraftfull 261 kW dieselmotor som uppfyller utsläppsnormerna Tier 4f, automatisk tomgång och Eco-Mode. Som alternativ finns även en 250 kW elektrisk motor.

www.opsystem.se

 

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×