PRESTIGEFYLLDA RED DOT AWARD TILLDELAS ATLAS COPCO

Publicerad 9/6, 2017 kl. 15:31

Atlas Copco har tillkännagett att två produkter från Portable Energy-divisionen, 8-serien med portabla kompressorer och LED- ljustorn HiLight H5+, har tilldelats det prestigefyllda Red Dot Design Awards 2017.

Peter Lauwers, vd för Atlas Copcos Portable Energy-division: ”Vi är stolta över att återigen uppmärksammas med detta framstående pris för enastående design. 8-serien och HiLight H5+ är produkter som vi själva har designat och är mycket stolta över. Som alltid har vår produktdesign fokuserat på att erbjuda verkliga fördelar för kunden såsom ökad prestanda och operatörskomfort samt att minska bränsleförbrukningen och servicebehovet. Båda produkterna är väldigt lyckade när det gäller alla tre aspekterna.”

8-serien med portabla kompressorer har satt en ny standard inom flera designkategorier, från storlek och vikt till effekt och prestanda. Bland annat har de en ny version av Atlas Copcos robusta och snygga HardHat®-kåpa, en vidareutveckling av den första HardHat- modellen, som även den tilldelats en Red Dot Award 2006. Andra förbättringar är mindre storlek: 8-serien är upp till 15 procent mindre än jämförbara modeller och drar 12 procent mindre bränsle.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×