Pentruderfamiljen samlades för information och erfarenhetsutbyte

Publicerad 12/12, 2017 kl. 12:29

Representanter från 85 procent av Pentruders återförsäljare världen över samlades på den årliga träffen Pentruder Distributor Council i Borlänge i slutet av november för att ta del av produktutvecklingsnyheter och utbyta erfarenheter.

För Pentruder är både återförsäljare och deras kunder som medlemmar i en stor familj och därför är det viktigt att samlas regelbundet. 

“Totalt finns nu Pentruder representerat i ett 40-tal länder världen över och vi ser en stark tillväxt på flera marknader. Pentruders återförsäljare har sina territorier där de har ensamrätt att sälja Pentruder-produkter. Men det finns givetvis vissa regioner som fler har rätt att verka i. Det viktiga dock är att återförsäljarna inte ser varandra som konkurrenter utan samarbetspartner, där alla verkar mot ett gemensamt mål – Att ge våra kunder bästa möjliga service”, säger Marie Peil, Marknadschef på Pentruder. 

Under träffen var det givetvis mycket som fokuserades på det nya Hfi-systemet, dess finesser och utveckling. Att frångå konceptet med en helintegrerad lösning som både skulle varit känsligt och inneburit högre vikt på såghuvudet fortsätter att visa sig som ett klokt val. 

“Flera av våra återförsäljare som har nära kontakt med våra slutkunder har mötts av positiva reaktioner och det är framförallt fördelen med Pentruders modularitet och att man inte behöver köpa elektroniken flera gånger som det blir i ett helintegrerat system som kunderna uppskattar”, fortsätter Marie Peil. 

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×