Owe Perssons familj tar över Jerneviken – Eva Dahlberg tillsatt som ny VD

Publicerad 22/12, 2016 kl. 16:18

Jernevikens grundare och VD, Owe Persson har lämnat oss efter en tids sjukdom.

Owe har under de senaste två-, tre åren sporadiskt arbetat på firman och då främst med att lämna över sina kunskaper till de anställda och till sin familj.

Jerneviken fick över en natt nya ägare, Owe Perssons barn och dessa har för avsikt att driva Jerneviken vidare. Owes familj har alltid varit knuten till Jerneviken då alla barnen har arbetat i såväl produktion som administration vilket gör att det redan finns en bra grund att jobba vidare på.

”Våra anställda har alltid varit självgående under sitt gebit och de flesta har arbetat på Jerneviken i 10-år eller längre.”

”Diamantproduktionen, verkstadsproduktionen och reparationsverkstaden har sina ledare som under åren alltid arbetat under eget ansvar, vår administration är intakt sedan många år och våra säljare likaså och det känns väldigt skönt att vi har all kunskap i huset”, tycker Eva Dahlberg som är nytillsatt VD för Jerneviken. Eva har arbetat vid Owes sida under de senaste 25 åren och har varit operativt ansvarig på företaget under de sista två åren.

”Beskedet om Owes bortgång kom mitt under pågående Demconmässa vilken Owe hade för avsikt att medverka på. Men hans tillstånd försämrades kraftigt och han fick tyvärr inte uppleva den otroliga framgång mässan innebar för oss på Jerneviken”, avslutar Eva Dahlberg.

 

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×