Oktoberdagar hos Fredheim

Publicerad 12/12, 2017 kl. 12:42

Under sina traditionsenliga demodagar i oktober visade Fredheim Maskin upp ett brett sortiment med totalt 45 maskiner. Företaget är nöjda med årets evenemang där man demonstrerade det senaste inom stenkross och välkomnade ett stort antal besökare till sin anläggning i Spydeberg, Norge.

Man presenterade tillsammans med Keestrack premiären av Keestrack H6e konkross, som man utvecklat i samarbete med Keestrack. Det är en plugin hybrid vilket innebär att maskinen drivs av både diesel och extern strömkälla. Vilket medför både bättre driftsekonomi och ett mindre klimatavtryck. Maskinen har dubbla funktioner med konkross Ch440 och siktverk på tredäck med 10 m2 toppdäck.

Fördelen med denna hybrid är att dess motorenhet enkelt kan lyftas av och ställas vid sidan om maskinen. Detta betyder exempelvis att vid motorfel kan motorenheten ersättas med annan apparat eller skickas på reparation. Den ger även lägre dieselförbrukning och förhindrar att smuts når motorn. En annan uppskattad aspekt med en mobil motorenhet är att konstruktionen ger förbättrad servicevänlighet.

Fredheim Maskin vill rikta ett stort tack till alla som deltagit i årets Oktoberdagar.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×