Ny smidig lyfthjälp för vikter upp till 450 kg

Publicerad 22/12, 2016 kl. 16:08

I Jernevikens sortiment har man sedan många år en rejäl El-telfer som är ett lyftverktyg som håltagarna använder för lyft upp till 1 ton. El-telfern är dessutom en smidig hjälp att manövrera särskilt om det är större betongkärnor/block då man manövrerar denna med en radiostyrning och kan stå någon meter ifrån betongkärnan.

Marknaden har dock efterfrågat en enklare variant för lättare lyft (20 - 400 kg) och Jerneviken har valt att satsa på en rejäl men liten och smidig vinsch som håller bra kvalitet och säkerhet.
Prismässigt har man valt att pressa ner sin egen marginal till lägsta nivå eftersom Jerneviken ser vinschen som en ren serviceprodukt alltså ingen kärnprodukt i företagets verksamhet. 
Vinschen säljs redan idag hos aktörer som levererar industri- och verkstadsförnödenheter men Jerneviken tror att kunderna uppskattar att köpa den av samma leverantör de har för sina övriga förnödenheter, dvs maskiner och verktyg för betonghåltagning.

“Våra killar i verkstaden har testat denna lilla vinsch hårt och de är imponerade av dess enkelhet och styrka. Den är mycket enkel att handha och förvånansvärt stark för att vara av en så pass enkel konstruktion”, säger Jernevikens marknadskoordinator, Laila Kaplan.

 

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×