Ny luftrenare LR5300 från Kroll

Publicerad 22/9, 2016 kl. 15:38

Kroll Svenska AB lanserar nu en ny revolutionerande luftrenare för byggindustrin.

Luftrenaren passar utmärkt till alla typer av bygg- och renoveringsarbeten eller vid industriarbeten. Lagstiftningen blir allt tydligare att lättflyktiga partiklar i luften kan allvarligt skada våra andningsorgan. Krolls högpresterande luftrenare LR5300 kan effektivt fånga in de skadliga ämnena på ett tillförlitligt sätt och absorbera dem fullständigt.

 

Effektiv, kraftfull och kompakt - Den LR5300

Tack vare en väl definierad design och ett konstant kontakttryck av luftrenarens filter kan läckage uteslutas helt. Den unika geometrin av filtret gör hanteringen och byte av filter mycket enkelt. Tack vare luftrenarens många olika typer av tillbehör, det finns många möjligheter att utöka enheten för olika applikationer. Krolls patenterade dammskydddörr är den enda delbara dammskydddörren på marknaden. Genom ett speciellt utvecklat anslutningssystem, det kan delas upp i två delar för en optimal transport.

Kroll är ett tyskt företag som utvecklar och tillverkar utrustning för bland annat värmeteknik och har funnits på den svenska marknaden sedan 1979. Tyska Kroll ingår sedan 2014 i den internationella koncernen Riva Group.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×