Ny högrivare från Sennebogen

Publicerad 2/4 kl. 12:34

Rivning av höga byggnader i tätbebyggt område kräver stor precision och smidighet.

Sennebogens  nya högrivare  är en specialmaskin för exakt och säker  rivning, med räckvidd  upp till 36 meter. Nya  SENNEBOGEN   870E  Högrivare  består  av  en  19,5  m  bom  (med  quick-change system),  tillsammans  med en 2,5 m mellanbom, samt en 12,5 m sticka.  Det ger en total räckvidd på 36 m (vertikalt) och 20 m (horisontellt).

Den 117 ton tunga maskinen, med en kraftfull dieselmotor på 261 kW, är designad för att säkerställa  en maximal stabilitet,  med genomgående högkvalitativa komponenter. Den  bandgående  undervagnen  har  teleskopiskt   ställbar  spårvidd  från  4,2  meters bredd, för suverän stabilitet,  till en minsta bredd på 2,6 meter för enklare transporter. Motvikten på 26 ton kan tas bort vid transport. Ställs högrivningsaggregatet minskas transportvikten till 66 ton.

Den moderna Maxcab-hytten ger operatören en perfekt arbetsmiljö.  Hytten kan höjas steglöst  upp till 2,70  m, samt  vinklas  30 grader.  Detta  kombinerat  med en mängd kameror ger operatören bästa möjliga bild av arbetsområdet. För högsta säkerhet är hyttens alla rutor i pansarglas.  Takfönstret och vindrutan är dessutom  försedda med skyddande galler. Säker uppstigning med halkskydd, räcken och skjutdörr är standard.

www.opsystem.se

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×