Ny försäljningschef i Sverige för CASE

Publicerad 22/12, 2016 kl. 15:57

Maskinia växlar upp med Peter Zetterström, ny försäljningschef för CASE i Sverige. Sedan 2012 har Maskinia varit generalagent för CASE och sedan dess har det skapats en stabil plattform. Peter kommer nu att arbeta med att förstärka detta ytterligare.

Under den tid som Maskinia varit generalagent för CASE har säljare rekryterats, avtal med serviceverkstäder etablerats och en eftermarknadsavdelning byggts upp. CASE stabila grund har nu satt sig och nu förstärks teamet runt märket i och med att en försäljningschef ansluter för att hålla i rodret.

VD Fredrik Holmquist lämnar nu över ansvaret till Peter Zetterström som ny försäljningschef.

”Att Peter Zetterström nu kommer att vara ansvarig för försäljningen av CASE i Sverige känns tryggt, han har allt det som behövs för att leda teamet och fortsätta utveckla CASE på den svenska marknaden”, säger Fredrik Holmquist, VD på Maskinia.

Peter Zetterström kommer senast från Wahlstedt Bil AB där han de senaste 6 åren har varit sektorchef för Scaniaverksamheten i Västra Östergötland.

”Det känns mycket stimulerande att få arbeta i en ny nisch inom anläggningssektorn. Detta innebär nya spännande möten med människor och ett liknande arbetssätt”, säger Peter Zetterström.

Nyligen introducerades den nya serien av CASE bandgrävare, den produktiva och bränslesnåla D-serien, vilket är en vidareutveckling av den så populära C-serien.

Framöver händer det även mycket annat spännande hos CASE. Bland annat så lanserade Maskinia nyligen försäljningen av kompaktlastare på den svenska marknaden. Under 2017 kommer den nya generationen av hjullastare, G-serien, där den svenska marknaden har fått vara med att ge sina synpunkter och som därmed skapat en ännu mer attraktiv serie av hjullastare.

”CASE ska finnas nära kunden, både avseende försäljning och service, detta skapar en närhet och trygghet för kunden”, säger Fredrik Holmquist.

 

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×