Nu lanserar Husqvarna kedjesågstillsatsen WSC 40

Publicerad 22/12, 2016 kl. 15:52

Nu lanserar Husqvarna en ny, unik kedjesågstillsats för väggsågarna Husqvarna WS 482 HF och WS 440 HF.

Med WSC 40 sågar man mindre öppningar med högre precision vilket hjälper användaren att undvika översågning i hörn samtidigt som det är möjligt att slätsåga i svårtillgängliga utrymmen.
“Med WSC 40 sågar man i hörn med hög precision utan att byta till en handhållen kapmaskin. Detta ökar flexibiliteten”, säger Botilda Hellberg, Global Product Manager Construction Equipment, Husqvarna Construction Products.

Danska entreprenörerna BS Diamantteknik är ett av de första företagen i världen att använda nya kedjesågstillsatsen WSC 40 med deras Husqvarna väggsågar. De arbetar just nu med ett projekt som bland annat inkluderar sågning av 120 nya 60 x 60 cm fönsteröppningar (30 cm djupa).
 “Detta projektet hade tagit extremt lång tid om vi hade arbetat som vi gjort tidigare. WSC 40 sparar oss värdefull tid och vi är väldigt nöjda med dess prestanda”, säger Brian Sjeerm, Manager på BS Diamantteknik.

Hög precision gör att man kan såga i och omkring hörn. Användaren når svårtillgängliga ytor och små öppningar utan att behöva byta till en handhållen kapmaskin. Ingen översågning exempelvis vid sågning av dörröppningar. Slätsågning möjliggör noggrann sågning nära golv, tak och väggar.

Kedjesågstillsatsen WSC 40 är designad för att kombineras med väggsågssystemen Husqvarna WS 482 HF och WS 440 HF. WSC 40 levereras med ett nytt svärd och nya kedjan PRO 45 som standard

 

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×