Nu kommer Pentruders HFi-system

Publicerad 11/4, 2017 kl. 11:34

Den nya väggsågen Pentruder RS2 har en kraftfull integrerad motor och en vikt på endast 23 kg trots dess höga kapacitet.

Den nya kärnborrmotorn Pentruder MDU3 har en uteffekt om 10 kW och tillsammans med ett helt nyutvecklat, lätt och modulärt riggsystem klarar den borrkronor upp till 1000 mm. Vikten för en MDU3 landar på endast 13 kg. Lägger man till integrerad, intelligent automatisk matning adderas endast 1,5 kg till borrmotorn. Samtliga HFi-maskiner (väggsåg, borrmotor, kedjesåg samt andra handhållna maskiner) kommer att drivas med Pentruders nya lilla Pentpak.

 

Lämnar NTGRA

Pentruder har alltid användarvänlighet, prestanda och tillförlitlighet som sina ledord för produktutveckling och design av nya maskiner. Med egenskaper som endast en mycket robust flerpolig kontakt på maskinerna och ett litet vattentätt Pentpak på ca 10 kg, kommer HFi-systemet att avsevärt underlätta det dagliga arbetet för professionella håltagare.

Pentruder har efter en lång och omsorgsfull utvärdering valt att lämna NTGRA-konceptet med helintegrerad elektronik på varje maskin, till förmån för ett lättviktigt och långt mer modulärt system. HFi-systemet är nästa generations HF-system att bygga vidare på. Fördelarna är många, såsom avsevärt mycket lägre vikt för varje maskin, ökad modularitet och ett komplett och integrerat elektroniskt säkerhetssystem.

Den nya HFi-serien lanseras i slutet av 2017 och den nya modulära riggen beräknas vara färdig för marknadsintroduktion i höst.

HFi-systemet innebär att Pentruder fortsätter att leverera tillförlitlig prestanda med ett modulärt system för att skapa ännu mer mervärde för professionella betonghåltagare.

www.pentruder.se

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×