Nordens största saneringsföretag etablerar sig i Göteborg

Publicerad 11/4, 2017 kl. 10:39

Relita fortsätter att expandera i sitt mål att bli rikstäckande i Sverige och etablerar sig i Göteborg.

 

Expansivt

“Vi är mycket glada att kunna etablera oss även på västkusten med kontor i Göteborg. Nu kan vi erbjuda våra tjänster från Ostkusten till Västkusten”, säger Torbjörn Borgström, VD på Relita Industri och Skadeservice AB.

“Det skall bli mycket spännande att få vara med och bygga upp Relitas verksamhet på Sveriges framsida”, säger regionchefen i Göteborg, Claes Lindén.

Relita ingår i Recover Nordic Group som är verksamma i Norge, Danmark, Finland och i Sverige där Relita med sina ca 500 medarbetare står för den Svenska verksamheten och ihop med övriga länder är de ca 1300 medarbetare. 

Relitas verksamhet erbjuder en unik bredd av tjänster med exempelvis avfuktning, skadeservice, sanering av asbest, pcb, klottersanering, ventilationsrengöring, inomhusmiljöutredningar, rivning, högtrycksspolning, rörinspektion, stamspolning, torrsugning och slamtransporter. Huvudkontoret finns i Uppsala och lokalkontor i Stockholm, Gävle, Tierp, Sala, Västerås, Borlänge, Enköping, Östhammar, Norrtälje, Örebro och Göteborg. Relita har jour dygnet runt och är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2008. 

www.relita.se

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×