Midhages nya diamantsegment ALFA vinner mark bland håltagarna

Publicerad 9/6, 2017 kl. 14:41

Sedan några månader tillbaka har Midhage smyglanserat sitt nya koncept som de valt att kalla ALFA.

Konceptet omfattar borrsegment och handkapklingor, bl.a. en tunn och extremt snabbskärande ALFA 414 mm, som är speciellt framtagen för Midhages nya, populära elkapmaskin C16.

Med den positiva respons man fått från de håltagare som varit delaktiga i tester och utvärdering så är Midhages mål att fortsätta att utveckla koncept ALFA till att även omfatta andra typer av diamantverktyg.

“Tester kring detta kommer att inledas under sommaren”, berättar Joakim Lindfors som är ansvarig för affärsområde Håltagning, Rivning och Sanering på Jack Midhage AB.

“Det är tydligt att ALFA har gjort ett stort intryck på de håltagare som hitills provat och det tycker vi är mycket trevligt med tanke på att vi, med Zenesis, redan har ett mycket bra premiumsegment i vårt sortiment. Zenesis har varit en bra, men tuff, referens att leva upp till”, sager Joakim. Det som utmärker de nya ALFA-borrsegmenten, förutom en mycket hög skärförmåga och livslängd, är att man har fått fram ett borr som dessutom är mycket behagligt att jobba med. Det skär jämnt och lugnt i alla lägen och skapar väldigt lite vibrationer vilket är nog så viktigt ur en arbetsmiljöaspekt.

“Produktionen på våra borr har tagit rejäl fart sedan vårvintern då både ALFA och Zenesis vinner mer mark bland håltagarna. Detta ser vi som ett kvitto på att vi är på rätt väg i vår satsning mot proffshåltagare och ger oss energi och motivation att fortsätta och utveckla detta affärsområde både vad gäller kundsupport, service och verktyg”, avslutar Joakim.

www.midhage.se

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×