Maskinia och Atlas Copco nya partners

Publicerad 22/12, 2016 kl. 15:43

Maskinia och Atlas Copco Construction Technique blir nya partners på Svenska marknaden för hydraulhammare och demoleringsutrustning.

Området där Maskinia kommer att sälja och marknadsföra inom Atlas Copco heter Construction Technique och innefattar inte bara hammare och demoleringsutrustning (allt vad en rivare kan behöva för sitt jobb), utan även vibroplattor, betongutrustning samt handverktyg.

Maskinia blir återförsäljare och utökar även servicen i Sverige av Atlas Copcos fulla sortiment av hydraulhammare och demoleringsverktyg. Maskinia kommer även att sälja de övriga delarna i Atlas Copcos sortiment så som vibroplattor och handverktyg, men som ett komplement till befintliga kanaler på marknaden.

”Det känns väldigt spännande att tillsammans med Atlas Copco utveckla den svenska marknaden. Vi har stora förhoppningar och är imponerade av Atlas Copco produkter på detta område”, säger Maskinias VD Fredrik Holmquist.

Maskinia har under de senast 20 åren arbetat med hydraulhammare och demoleringsutrustning. De sista fem åren har Maskinia varit generalagent för Montabert samt Everdigm men samarbetet har nu avslutats med de båda. Atlas Copco är ett av Sveriges äldsta och största verkstadsbolag och att få möjligheten att arbeta med deras kvalitetsprodukter i dess hemland kommer att ge många fördelar.
”Vi på Maskinia ser många fördelar med att jobba med en svensk leverantör, Atlas Copco. Utöver att de har världsledande kvalitetsprodukter får vi en närhet vid leverans av delar, support och service. Vi kan enkelt ge feedback och delta i produktutvecklingen, när våra kunder eller vi har idéer på förbättringar. Vi är övertygade om att våra kunder kommer uppskatta detta och att många andra kunder kommer överväga Atlas Copco och Maskinia vid sin nästa investering”, säger Fredrik Holmquist, VD på Maskinia.

 

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×