Kom ihåg nominering till det Svenska Demoleringspriset i år

Publicerad 28/5, 2018 kl. 15:56

Bäste kollega

Det är DEMCON-år igen. Den 27-28 september går mässan av stapeln på InfraCity i Upplands Väsby norr om Stockholm. Dock har Infracity numera bytt namn till Bredden. Lite tråkigt då Infracity hade en bättre klang i alla fall internationellt. Men namnändringen har ingen inverkan på mässan. Den har samma upplägg som alltid.

I nuläget är DEMCON i princip fullbokad och vi ser, som arrangörer, fram emot att få träffa den svenska demoleringsbranschen igen, med det menat rivare, håltagare, sanerare, vattenbilare, golvslipare, återvinnare med flera för två dagars samvaro. Förutom två intensiva mässdagar med mycket nyheter ute på mässgolvet kommer vi dessutom att dela ut branschutmärkelsen det Svenska Demoleringspriset för fjärde gången sedan 2012. Jag vill uppmana alla entreprenörer, tillverkare och leverantörer att nominera sig för det här priset om det är något särskilt som ni vill lyfta fram i ert arbete.

Priset är inte bara en värdefull bekräftelse på ett bra utfört arbete i en entreprenad eller om det gäller produktutveckling det har också ett stort värde i er marknadsföring. Här gäller dessutom ingen Jantelag. Var stolt över vad du och ditt företag åstadkommit och berätta om det. Det Svenska Demoleringspriset består av 12 olika priskategorier; Årets rivningsentreprenör, Årets håltagningsentreprenör, Årets saneringsentreprenör, Årets rivningsprojekt, Årets håltagningsprojekt, Årets saneringsprodjekt, Säkerhets- & Arbetsmiljöpriset, Recycling- och Miljöpriset, Vattenbilningspriset, Årets tillverkare/leverantör, Stora innovationspriset för tillverkare och leverantörer och slutligen det Svenska Demoleringsprisets Honorary Award. Du kan nominera dig själv, ditt bolag eller någon annan. Här finns inga begränsningar. Detaljerna runt priset hittar du på följande länk:

http://professionelldemolering.se/pages/view/det-svenska-demoleringspriset

Det finns ingen egentlig deadline för när vi behöver din nominering men helst i så god tid som möjligt för att prisjuryn ska ha tid att läsa igenom nomineringen och bilda sig en uppfattning. Vinnarna kommer som vanligt att offentliggöras under DEMCON-kalaset på kvällen den första mässdagen i Scandics Ballroom. Då delas den kända kristallstatyetten ut som vanligt. Middagsplatserna börjar nu bokas upp i en rasande fart så var ute i god tid för att vara säker på att ha plats på middagen.

Vi på tidningen Professionell Demolering ser fram emot att få träffa er alla igen live på mässan. Jag vill också passa på att tillönska alla en fin sommar med förhoppningen om fortsatt mycket arbete men också vila, sol och bad. 

 

Jan Hermansson, 

jan.hermansson@pdworld.com

Chefredaktör

 

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×