Jack Midhage AB lanserar ny kraftfull handsåg för betong

Publicerad 11/4, 2017 kl. 10:37

Sedan september 2016 har Jack Midhage AB inlett ett samarbete med en ny maskinleverantör, AGP Power Tools.

Företaget har ett brett maskinprogram anpassat för betonghåltagare och är sedan många år väl etablerade i både USA och i delar av Europa.

Midhage kommer efter hand att introducera större delen av AGP Power Tools maskinsortiment på den svenska marknaden. 

Först ut i sortimentet är en elektrisk handsåg för betong.

Sågen är CE-märkt och godkänd för våtkapning med diamantklinga upp till 406 mm. Den kan därmed med fördel användas hos beställare med höga säkerhetskrav. Sågdjupet med 406 mm-klinga är hela 150 mm.

Maskinen är konstruerad för hårt bruk i tuffa miljöer, erbjuder hög säkerhet och är mycket användar- och servicevänlig. Den är utrustad med integrerad vattenkylning för klingan samt en mycket effektstark motor med överbelastningsskydd för att klara de höga krav som håltagarna ställer. Klingskydd och växelhus är tillverkade i magnesium vilket ger låg vikt och hög stryktålighet. Vinkeln på klingskyddet är ställbart genom ett enkelt handgrepp och har ett fjäderbelastat stänkskydd som följer underlaget och minimerar onödigt stänk. Sågens konstruktion gör den även mycket enkel att rengöra och serva. 

”Vi tror mycket på den här sågen. Vi har redan sålt ett tjugotal maskiner och kommer att leverera ytterligare ett stort antal under våren. Sågen håller hög kvalitet och priset är mycket attraktivt. Tillsammans med vår 2,6 mm tunna, snabbskärande specialklinga är vi övertygade om att sågen kommer att bli en favorit bland många håltagare”, säger Peter Petersson på Midhage.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×