Hyundai öppnar sitt Europeiska huvudkontor

Publicerad 12/12, 2017 kl. 12:10

HCEE (Hyundai Construction Equipment Europe) höll nyligen en öppningsceremoni för sitt nya huvudkontor i Tessenderlo, Belgien. Ledningen från det sydkoreanska huvudkontoret, nationella och lokala politiker, det europeiska återförsäljarnätverket, internationell och nationell media samt Hyundais medarbetare var på plats för öppningsceremonin.

Öppningsceremonins budskap var solklart: ”Nytt företag, nytt huvudkontor, ny vision”. Hyundai Construction Equipment blev den 1 april 2017 en egen affärsenhet. Öppningen av det nya europeiska huvudkontoret i Tessenderlo är också en milstolpe i företagets väg mot det gemensamma målet att vara en av de fem främsta tillverkarna av anläggningsmaskiner senast 2023.  

Det nya huvudkontoret är 3 våningar högt och består av 5 400 kvadratmeter kontorsyta, 13 000 kvadratmeter lagerlokal, ett Hyundai Training Academy, en eventhall och ett showroom. Det är en investering på 30 miljoner euro. 

På den 81 000 kvadratmeter nya anläggningen finns det dubbelt så stor kapacitet att förvara och hantera maskindelar. Kunderna är välkomna till den nya anläggningen och Hyundais återförsäljarnätverk kommer kunna dra nytta av den nya högkvalitativa kommersiella och tekniska utbildningen. 

Infrabo, en välkänd belgisk arkitekt- och designfirma med stor erfarenhet av b2b-branschen, har ritat den nya anläggningen. Byggentreprenören Cordeel har byggt hela byggnaden. 

Alain Worp, Managing Director på Hyundai Construction Equipment Europe berättar: ”Den nya anläggningen är ett steg framåt för vår europeiska avdelning. Efter att den blev en oberoende affärsenhet tidigare i år, omprofileringen av företaget och definitionen av våra globala vision för 2023, är det här nya europeiska huvudkontoret en klar indikation på att saker händer snabbt inom Hyundai Construction Equipment. Det är även en tydlig signal till marknaden att vi är här och att vi är här för att stanna. För mig är det här bara början på vår framgångsrika väg mot framtiden.”

www.hyundai.eu

 

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×