Husqvarna K 6500 Chain

Publicerad 21/10, 2015 kl. 14:38

Husqvarnas populära produktserie PRIME™ expanderar nu med ett nytt tillskott i serien. K 6500 Chain hanterar enkelt djupa och smala snitt såväl som fyrkantiga hörn. Kapmaskinen är perfekt för separat bruk eller som komplement till väggsågning för att undvika översågning i hörn.

“K 6500 Chain är ett varumärket tillskott till vår produktserie PRIME™. Serien är mycket uppskattad för dess effekt och ergonomi och K 6500 Chain är inget undantag. Jag är väldigt stolt över att få presentera denna för våra användare”, säger Johan Simonsson, Global Product Manager Power Cutters, Husqvarna Construction Products.

Både 1- och 3-fas Kapmaskinen fungerar både med 1- och 3-fas och väger endast 9 kg. Förutom att hantera djupa och smala snitt i fyrkantiga hörn undviker den översågning och kan även såga rör från en sida. Användaren kan välja mellan tre olika längder och det maximalasågdjupet är 450 mm.

Som en del av produktserien PRIME™ är K 6500 Chain kompatibel med båda kraftaggregaten som ingår i PRIME™: Husqvarna PP 65 och PP 220. Detta ger användaren flexibilitet att använda tillgänglig strömkälla – 1- eller 3-fas.

Förutom dess låga vikt och effektivitet innefattar K 6500 Chain även andra egenskaper från PRIME™-serien: en effektfull elektrisk motor, inga stela hydrauliska slangar, ett litet och lättanvänt kraftaggregat, låga vibrationsnivåer och utmärkt ergonomi.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×