En ännu mindre materialhanterare

Publicerad 3/5, 2018 kl. 09:38

Sennebogen presenterar nu sin minsta materialhanterare hittills – 817E-serien. Man har sett att det finns behov av en materialhanterare som är riktigt smidig och kompakt för trånga utrymmen, inte minst inomhus.

Nya 817E är kompakt, ändå robust och precis i sina rörelser. Vid utvecklingen av den nya maskinen fokuserade ingenjörerna speciellt på maskinens snabbhet och exakthet. Med Sennebogens pålitliga hydraulik och en utmärkt ljudisolering är den en idealisk sorteringsmaskin i avfallsarbetets krävande miljö med t ex damm och värme.

Maskinens kompakta dimensioner på 2,54 m bred, 4,61 m lång och 3,20 m hög, gör den perfekt inomhus i t ex hallar med låg takhöjd. Med sin arbetsvikt på cirka 17 ton och räckvidd på 9 meter, är den nya maskinklassen avsiktligt minst bland Sennebogens materialhanterare.

Den höj- och sänkbara Multicab-hytten (upp till 4,5 m ögonhöjd) är utrustad med säkerhetsglas och stort takfönster samt kameror, vilket garanterar en perfekt överblick av arbetsområdet hela tiden. Air-condition, komfortsäte och det intuitiva styrsystemet Sencon gör också arbetet bekvämt för operatören.

Dieselmotorn på 92 kW uppfyller utsläppsnormen Euromot 4. E-seriens bränslesnåla Eco-Mode, Auto Stopp och automatisk tomgång ger både ekonomiska och miljömässiga fördelar. 817E kan utrustas med flera olika gripar, olika underreden (hjulgående, larvband eller stationär).

 

 

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×