Drome växer och öppnar filial i Mälardalen

Publicerad 12/12, 2017 kl. 12:30

Roger Jonasson på Drome AB i Dalstorp är nöjd med företagets utveckling. “Tillväxten i bolaget har varit över förväntan, från 8 till närmare 14 miljoner i år. Men så jobbar vi hårt också och har bra produkter”, ler Roger.

Drome har en stark tilltro till sin nya positioneringsteknik av diamanter i segmenten för golv- och väggsågar. “Testresultaten har varit bra och vi ser fram emot en bredare lansering av konceptet på den svenska marknaden”, säger Roger.

Roger berättar att klingmodellen PDA PRO3 består av högre kvalitet på diamanterna, 40-procentig diamantkoncentration för de starkaste maskinerna på 18-27kW. Den nya segmentsblandning ger snabbare avverkning men ger samtidigt en lång livslängd tack vare ökad kvalitet på diamanterna. För maskiner från 5-15kW finns det modeller med både 20 och 40 procents diamantkoncentration.

Från och med den 15 januari, 2018 öppnar Drome filial för området Stockholm och Mälardalen. Ansvarig för stockholmsavdelningen är Stefan Alhall som kommer att leda den dagliga verksamheten.

Stefan har gedigen erfarenhet av håltagarbranschen och kommer närmast från entreprenören Granitgrabbarna där han varit håltagare i 10 år. De sista två åren jobbade han som arbetsledare.

Dromes filial ligger på Saldovägen 2 i Veddesta väst om Stockholm. Lokalen är rymlig och väl anpassad för verksamheten på hela 113m2 med mycket bra parkeringsmöjligheter. Här kommer man har service och utlämning är öppen från Kl 06:00 vardagar. Det är enkelt att hitta till filialen som ligger nära E18. Det kommer att finnas ett fullt sortiment av diamantklingor och kärnborr i butiken på filialen och Stefan kommer även att ombesörja utkörning och uppbyggnad av K lager hos kunder som så önskar.

www.drome.se

 

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×