Det Svenska Demoleringspriset 2018

Publicerad 12/10, 2017 kl. 17:29

Då är det åter igen dags att börja fundera i banor att nominera landets bästa företag inom demolering, betonghåltagning, slipning och polering av betonggolv, sanering och återvinning. Nu släpps anmälningshandlingarna till branschtävlingen.

Det Svenska Demoleringspriset sjösattes för första gången 2012 och arrangeras nu för fjärde gången. Priset delas ut av tidningen Professionell Demolering i samarbete med branschföreningen för Byggnadsberedning, det vill säga före detta riv- och saneringsentreprenörerna och håltagningsentreprenörerna. Vinnarna av det Svenska Demoleringspriset 2018 kommer som vanligt att koras på DEMCON-kalaset som hålls på kvällen torsdagen den 27 september, 2018, efter första mässadagen av DEMCON 2018 på InfraCity i Stockholm.

 

Nominera ditt företag

Men innan dess drar nomineringsprocessen igång och alla professionella aktörer inom branschen som bär det samlade namnet demoleringssektorn är välkomna att sända in sina nomineringsförslag. Kom ihåg också att ett företag kan nominera sig själv och ingen annan behöver göra det för dig. Det viktigaste är att du tydligt beskriver varför du tycker att just ditt företag skall nomineras. Naturligtvis kan man också nominera något företag som man tycker förtjänar att vinna priset inom någon kategori.

Kategorier

 

1. Årets rivningsentreprenör

2. Årets håltagningsentreprenör

3. Årets saneringsentreprenör

4. Årets rivningsprojekt

5. Årets håltagningsprojekt

6. Årets saneringsprojekt

7. Säkerhet- och arbetsmiljöpriset

(Utdelas av tidningen Professionell Demolering i samverkan med Branschföreningen för Byggnadsberedning)

8. Recycling- och miljöpriset

9. Det Svenska Vattenbilningspriset

10. Årets tillverkare/leverantör

11. Stora innovationspriset för tillverkare/leverantörer

12. Det Svenska Demoleringsprisets “Honorary Award”

Prisets jury

De bidrag som skickas in för att nomineras kommer att, i vanlig orning, granskas av priset jury. Juryn bestående av ett antal välkända, tidigare aktiva, namn inom demoleringsbranschen samt nyckelpersoner inom den svenska bygg- och anläggningsbranschen.

Juryn består av Bo Hörnqvist, grundare och fd ägare av rivningsföretaget Rivab i Göteborg AB, Gunnar Landborg, grundare av DISAB Håltagning och en eldsjäl i branschen sedan många år, Jan Lemos, grundare och fd ägare av J L Betonghåltagning AB, Lars Eriksson, grundare och fd ägare av Södertälje Borrteknik AB, Tommy Hällgren, fd säljare på Brokk AB, Arne Holgersson, fd produktchef och säljansvarig på Tyrolit ABs diamantverktygs- och håltagningssektion, Lars Sandström, ordförande i Branschorganisationen för Byggnadsberedning, Micael Appelgren, chefredaktör för branschorganisationen Maskinentreprenörernas magasin ME-tidningen samt Jan Hermansson, chefredaktör för tidningen Professionell Demolering.

Skaffa anmälningshandlingar

För att rekvirera anmälningshandlingar till priset går de antingen att ladda ner direkt från tidningen Professionell Demolerings hemsida på länken www.pdworld.com/demoleringspriset. De kan också beställas från SCOP AB på telefon 08-585 700 46. Missa inte möjligheten att nominera ditt företag till det Svenska Demoleringspriset 2018.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×