Chicago Pneumatic lanserar ny Red Hawk-serie

Publicerad 21/10, 2015 kl. 14:39

Den internationella anläggningsmaskinstillverkaren Chicago Pneumatic har avtäckt sin nya Red Hawk-serie, som består av motordrivna och handhållna bilningsmaskiner. Med tre tillgängliga valmöjligheter passar serien utmärkt för användning vid väg-, järnvägs- och borrningsapplikationer genom att förse användare med en bredd av robusta och pålitliga bilningsmaskiner.

“Red Hawk-serien introducerar kompakta och portabla lösningar till Chicago Pneumatics produktportfölj inom handhållen utrustning, som passar bra för applikationer där användaren arbetar på olika ställen”, säger said Ralf Majchrzak, Business  Development  Manager  på  Chicago  Pneumatic  Construction Equipment. ”Eftersom maskinerna är utrustade med bensindrivna motorer istället för de vanligt förekommande slangarna eller kraftsladdarna erbjuder Red Hawk- serien  användarna  den  mångsidighet  och  manövrerbarhet  som  är  ideal  vid arbete på centrala eller avlägsna platser.”

Red Hawk Road är seriens mest kraftfulla maskin och erbjuder hög slagenergi trots att den endast väger 22 kg. Den är ideal vid brytning och skärning av betong och asfalt, och ger tillräckligt med slagenergi för att hantera kieseldioxidrika bergarter och förstärkt betong. Ett ytterligare stampskaft tillåter användaren att reparera gropar och ytskador, vilket gör Red Hawk Road idealisk för applikationer inom infrastruktur.

Speciellt utformad för att användas på och runt järnvägsspår, är Red Hawk Rail perfekt för snabb och effektiv stampning. Genom att erbjuda en högre frekvens med mindre krockenergi säkerställer Red Hawk Rail att minimal skada görs för att spåra barlast. Tack vare Red Hawk-seriens bärbarhet kan användare snabbt lämna det aktuella området utan att slangar och kablar är i vägen.

Slutligen innehåller serien även Red Hawk Drill, som erbjuder en kombinerad borr och brytare, perfekt för lätta tjänsteapplikationer såsom bergdelning, staketarbete och grävning i hård eller frusen mark. Med en rad olika arbetsverktyg, från styckning till brytning, är Red Hawk Drill ett universalverktyg som ger användare som arbetar på avlägsna platser ett passande alternativ till befintliga borrar och brytare.

Med 11 stycken skaftalternativ och en vagn eller bärsele, har Chicago Pneumatic en rad tillbehör som utformats för att göra Red Hawk-serien så mångsidig som möjligt.

www.cp.com

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×