CASE HJULLASTARE G-serien är här

Publicerad 9/6, 2017 kl. 14:35

CASE Construction Equipment lanserar nu sin nya G-serie, med hjullastare i sju olika modeller, som tar förarkomforten till en helt nivå och har CASEs beprövade produktivitet och bränsleeffektivitet.

CASE Construction Equipment har utvecklat marknadens tystaste och bekvämaste hjullastarhytt, som finns tillgängligt i samtliga sju modeller i den helt nya G-serien. Hjullastarna i G-serien ger bästa möjliga sikt och kontroll, och ger föraren perfekta förutsättningar att uppnå maximal produktivitet.

“Nästa år firar CASE Construction Equipments hjullastare 60-årsjubileum. Genom åren har varje generation introducerat nya innovationer och möjligheter, och hjullastarna i G-serien är det största utvecklingssprånget hittills”, säger Alain de Nanteuil, produktchef för hjullastare på CASE EMEA.

Hjullastarhytten är förarens hem och kontor, och spelar en viktig roll i vardagen. Föraren kan tillbringa många timmar om dagen i maskinen, vilket gör förarhyttens komfort och arbetsmiljö en viktig komponent i en produktiv maskin. CASE Construction Equipment har en lång innovationsbakgrund, som befästs i en rad generationer av hjullastare ända sedan 1958. G-seriens förarhytter innebär en helt ny nivå av komfort och sikt, och erbjuder en mängd förbättringar.

Dessa innefattar: en stor panoramavindruta, ett färgstarkt premiumgränssnitt för kontrollerna med 8-tumsskärm, justerbar kontrollkonsol i sätet, lösenordsskyddad tändning och automatiska skopfunktioner som enkelt justeras från förarhytten. Föraren får också smidiga, lättarbetade lastarreglage, aktiv sätesdämpning och handsfree för mobilen.

Hjullastarna i G-serien bygger på förarhytten i CASE populära F-serie, som redan hade den största vindrutan i klassen. G-seriens välvda framruta ger oöverträffad sikt, från sida till sida, och från marken till himlen. Och tillsammans med en slimmad motorkåpa, eluppvärmd bakruta och flera olika backspeglar, ger det G-seriens hjullastare marknadens bästa sikt, både framåt och bakåt.

Bullret i förarhytten är hela 2 dB lägre än föregående generations maskiner. Lastarna 521G till 821G har en bullernivå i förarhytten på endast 68 dB, medan nivån i modellerna 921G till 1121G ligger på 69 dB, de hittills lägsta invändiga nivåerna någonsin i CASE hjullastare. Förarhytterna har fått en förbättrad filtrering av primär- och cirkulationsluften, med längre intervall mellan filterbyten. Högeffekt- och aktivkolfilter kan också beställas för krävande arbetsförhållanden.

Förarens kontrollgränssnitt i G-seriens hjullastare är enkelt att använda och bidrar till förbättrad manöverförmåga och produktivitet. En ljus, 8-tums färgskärm som är lättavläst oavsett yttre ljusförhållanden möjliggör intuitiv navigering mellan maskinens inställningar och informationsskärmar. Displayen kan vid behov även visa en bild av området bakom maskinen.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×