Besöksrekord på Maskiniadagarna 2017

Publicerad 12/12, 2017 kl. 12:37

Maskiniadagarna 2017 anordnades 10-11 november på Maskinias huvudkontor i Linköping. Besökarna, som kom från hela Sverige, fick se och prova nya modeller från både CASE och DOOSAN samt hydraulhammare och redskap från Atlas Copco.

Dagarna blev mycket lyckade tyckte besökare, utställare och personalen på Maskinia och det hela slutade med besöksrekord.

Maskinia har anordnat Maskiniadagarna på sin anläggning under ett flertal år nu och höstvisningen 2017 var inget undantag. Besökarna kunde fritt vandra omkring på gården för att se och provköra både nya och begagnade maskiner. Ett flertal maskiner ur Case nya G-serie av hjullastare fanns på plats under visningen och var tillgängliga för provkörning. De nya lastarna väckte stort intresse då de har en ännu mer utvecklad drivlina, komforthytt med utomordentlig sikt samt att motorn är ännu mer bränslesnål och effektiv än tidigare. Även Case populära Skidsteers samt D-serien av bandgrävare fanns tillgängliga för besökarna. På Doosan sidan fanns både bandgrävare och hjulgrävare på plats ur 5-serien. Denna serie uppfyller Steg IV- kraven, utan dieselpartikelfilter, har ny hydraulik som ger högre produktivitet och en ökad komfort. Doosans minsta maskiner, såsom nyheten DX10z samt DX19, fanns även på plats för intresserade besökare.

Årets höstvisning visades också bli den mest besökta visningen i Maskinias historia. Cirka 500 besökare kom till visningen under de två dagarna vilket är det högsta antalet någonsin. En annan nyhet på höstens visning var att Maskinia nu öppnade upp sina nya utställningshallar. Det är två hallar som under sommaren har byggts upp för att användas som showroom för Doosan respektive Case, premiärvisades under det öppna huset. I de nya hallarna kan besökarna beskåda maskinerna inomhus, vila upp sig i loungemiljö och ta en fika. 

www.maskinia.se

 

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×