Besöksrekord på Maskiniadagarna 2015

Publicerad 21/12, 2015 kl. 14:57

Maskiniadagarna 2015 anordnades 13-14 november på Maskinias huvudkontor i Linköping. Besökarna, som kom från hela Sverige, fick se och prova nya modeller från både CASE och DOOSAN. Dagarna blev mycket lyckade tyckte besökare, utställare och personalen på Maskinia och det hela slutade med besöksrekord!

Nyheter

Maskinia har anordnat Maskiniadagar på sin anläggning under ett flertal år nu och höstvisningen 2015 var inget undantag. Besökarna kunde fritt vandra omkring på gården för att se och provköra både nya och begagnade maskiner.

Ett flertal maskiner ur Case nya D-serie av bandgrävare fanns på plats under visningen och var tillgängliga för provkörning, de nya bangrävarna väckte stort intresse då de har en ännu mer utvecklad hydraulik samt att motorn uppfyller Steg IV-kraven helt utan dieselpartikelfilter. Även Case nya kompakta hjullastarserie, F-serien, representerades av maskinmodellen 321F som stod redo för besökarna.

På Doosan sidan fanns både bandgrävare och hjulgrävare på plats ur den nya 5-serien. Den nya serien uppfyller Steg IV-kraven, utan dieselpartikelfilter, har ny hydraulik som ger högre produktivitet och en ökad komfort. De maskinerna som väger över 30 ton har Scania-motor vilket borgar för en riktig kvalitetsmaskin. Doosan minsta maskin, nyheten DX19, fanns även på plats för intresserade besökare.

 

Besöksrekord

Årets höstvisning visades också bli den mest besökta visningen i Maskinias historia! Cirka 450 besökare kom till visningen under de två dagarna vilket är det högsta antalet någonsin.

”Att Maskinia på två dagar får över 400 besökare visar att detta är ett populärt och uppskattat evenemang för våra nuvarande och blivande kunder”, säger Maskinias marknadsansvarige Daniel Gustavsson.

 

Stuntförare

En annan nyhet på höstens visning var att Case stuntförare, Steven Beardmore, hade flugits in för att visa besökarna vilka stabila och robusta maskiner Case har. Steven har medverkat i ett flertal stora filmer såsom Bondfilmen Casino Royale och Hitman: Agent 47, där han utfört stunts med entreprenadmaskiner.  Han utförde spektakulära uppvisningar med både bandgrävaren CX250D och hjullastaren 721F och besökarna fick verkligen se maskinerna testas till sina yttersta gränser.

 

Leverantörer på plats

Ett flertal av Maskinias leverantörer fanns även på plats och ställde ut i egna montrar i utställningshallen under visningsdagarna och intresserade kunder hade möjligheten att få svar på sina frågor om tillbehör och utrustning.

”Vi är mycket nöjda med Maskiniadagarna i år. Att bjuda in kunderna till en sådan här aktivitet skapar en närhet mellan Maskinia och kunden. Här kan kunden titta på våra nya maskiner, lokaler och verkstad i sin egen takt och vår personal finns på plats för frågor”, avslutar Marknadsansvarige Daniel Gustavsson

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×