ALLU lanserar och demonstrerar nya produkter och lösningar vid Bauma 2019

Publicerad 2/4 kl. 12:13

ALLU kommer med stolthet att visa och demonstrera sin Transformer, Processor och andra redskap vid Bauma 2019.

Förutom etablerad och beprövad utrustning kommer ALLU att avslöja sin senaste utveckling och lansera nya och spännande lösningar.

Nästa Bauma kommer att hållas den 8–14 april i München, Tyskland. Som världens ledande bygg och entreprenadutrustningsmässa, kommer ALLU att använda utställningen för att visa och demonstrera ledande lösningar, presentera nya funktioner på utrustningen och lansera sin senaste utveckling för att ytterligare förbättra kundernas verksamheter.

 

Nya produkter och lösningar

Förutom existerande toppmoderna utrustningslösningar som visas på mässan kommer ALLU också att introducera nya produkter och lösningar. Dessa består av:

 

• Den nya och uppgraderade ALLU Mobile App med nya funktioner som syftar till att förbättra produktiviteten och säkerheten för kunderna, samtidigt som det ger ökad kundservice.

• ALLU TS-slagor med två fraktioner och en ny storlek på 8mm.

• ALLU TS-tredubbla fraktioner för kombinationer mellan 8mm och 105mm, vilket ger fler möjligheter med en ALLU.

 

Den patenterade unika TS-konstruktionen har utvecklats av ALLU som länge varit en pionjär inom teknikområdet av detta slag. TS-konstruktionen är en modern utveckling för sikt / krossmarknaden, med ALLU inställd att leverera nya nivåer av effektivitet och produktivitet med de nya TS-variationerna. Den här nya strukturen gör det möjligt för kunderna att använda sin ALLU Transformer på mer än sätt.

ALLU mobil applikation är den senaste utvecklingen inom ALLUs kommunikationssystem. Appen erbjuder kunder och operatörer en intelligent digital lösning för korrekt och aktuell driftsinformation, vilket maximerar säker och produktiv användning av utrustningen från ALLU. De nya förbättrade kontaktmöjligheterna som appen erbjuder möjliggör även en förbättrad kundsupport.

 

Komplett line-up för Bauma 2019

ALLUs monter är placerad på utomhus området norr om den omfattande utställningsplatsen, alldeles intill den norra/östra ingången. Den specialdesignade montern gör det möjligt att visa besökare hur ALLUs utrustning och lösningar kan omvandla affärsverksamheten, genom ökad produktivitet, effektivitet och lönsamhet. Samtliga Transformer modeller från den minsta DL-serien till den stora M-serien kommer finnas på plats, och dessutom kommer ALLU Processor 500 HD och ett urval av ALLU Markvibratorer att visas i montern. 

Förutom stationär visning så kommer live demonstrationer genomföras genom hela mässan med ALLU Transformers och Markvibratorer. Produktutvecklingen och demonstrationerna i montern visar att med det bredaste utbudet av tillbehör på marknaden så möjliggör ALLU för företagen att välja rätt utrustning för att möta just deras speciella krav. ALLU ser fram emot att visa hur produkter och expertis kan hjälpa alla företag att omvandla mer än bara sina vinster. 

ALLU montern är placerad på FN.1021/2 open area, north.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×